Onze Passie voor BBQ

GRILLEN, SMOKEN EN LOW & SLOW GAREN VAN GERECHTEN

Barbeque is happiness

Peter Indekeu

 Ik ben Papa van 2 stoere jongens en getrouwd met Lize. Met eten bezig zijn interesseert me enorm, thuis neem ik dan graag het koken op mij. Op zoek gaan naar nieuwe gerechten en smaken vind ik geweldig!

Mijn interesse in BBQ & VUUR is er altijd geweest, het begon met grillen en Hot & Fast bakken van vlees. Het gewone bbq’en. Gezellig samen met vrienden rond het vuur, een pintje daarbij. Wie houdt er niet van…dat is gewoon genieten van het leven.

De passie ervoor werd dan ook een serieuze hobby, regelmatig komen we nog bij elkaar met vrienden om nieuwe gerechten  uit te proberen op de bbq.

Zo is ook het idee ontstaan om het roken en traag garen te leren kennen. Ik was snel verkocht aan deze methodes. Het heeft dan niet lang geduurd of er kwam een custom made Oklahoma Smoker ( The Beast )

Onze gemaakte gerechten posten we altijd op onze Instagram, hierop krijgen we meermaals reacties. Samen met Christiaan is dan het idee gekomen om hiermee iets te doen,  enzo de geboorte van The Backyard BBQ

Christiaan Van Uffel

Hi, ik ben Christiaan, getrouwd met Anouk en vader van 3 kinderen. Koken is altijd al een passie geweest en om mijn skills wat te verfijnen heb ik een opleiding gastronomisch koken gevolgd aan de hotelschool St. Jozef te Geel.

Na het behalen van het diploma ‘kok’ dacht ik eraan om mijn kookkunsten met de buitenwereld te delen…tot ik iemand tegenkwam met een houthakkershemd en een passie voor vuur.

Het duurde dan ook niet lang voor ikzelf gebeten werd door de low-‘n-slow-microbe. Peter en ik hebben onze krachten gebundeld en na een trage garing is The Backyard BBQ ontstaan.

Op The Beast zorgen we ervoor dat elk stukje vlees met veel liefde, rook en vuur wordt omgetoverd tot een heerlijke culinaire ervaring.

Smakelijk!

BBQ QUOTE

Barbecue is best enjoyed,

sitting down at a table,

with a roll of paper towel,

and absolutely no white shirts!

ONZE FAVORIETEN

Everyone loves it

ALLES VOOR UW

TROUWFEEST-TUINFEEST-RECEPTIE-EVENEMENT-BAKSERVICE